Privat

Behandlingen

 

Vi gjør en grundlig undersøkelse av muskler, ledd og nervsystem for å finne årsakene til problemene og kunne stille en diagnose.

Deretter behandler vi dette gjennom justering av stive ledd ( manipulation / mobilisering ), triggerpunktsbehandling med pressur eller akupunkturnålar, masasje, stretching och / eller andra veletablerte behandlingsteknikker.

Vi gir alltid rådgivning angående ergonomi og trening for å forhindre at problemene kommer tilbake.

 

Vi legger stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker. Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Ved å kombinere disse ulike behandlingstekninkkene vil en behandling hos oss redusere muskelsmerter og dårlig bevegelse.

 

Behandling av idrettskader og forbygging innenfor idrettsmiljøer er også noe vi brenner for. Flere idrettsforeninger, klubber og lag er tilknyttet eller benytter naprapater til behandling og forbyggende tiltak, med godt resultat.

 

 

Treningsveiledning

Vi skreddersyr ett individuelt tilpasset treningsprogram etter pasientens behov for å forebygge og rehabilitere problem og skader.

Målet er å skape god balanse mellom styrke og bevegelse.

 

For oppnå et langvarig resultat er vi nøye med å motivere pasienten til selv å være delaktig å forandre på årsaken til problemet, og behandlingen følges derfor opp med individuelle treningsprogram.

Bevegelsesanalyse
 
Vi tilbyr Functional Movement Screen, en bevegelsesanalyse for skadeforebygging og økt prestasjon. Dette er en moderne vitenskapelig utprøvd metode som «avslører» grunnleggende bevegelser som må forbedres for å bli langvarig skadefri og prestere maksimalt.
 

Dette er et meget bra redskap for deg som trener styrke og konkurrerer på mosjonsnivå for å videreutvikle deg og prestere bedre. FMS er nå brukt av toppklubber i Fotball i europa, klubber i NFL – amerikansk fotball og NBA-basketball.

 

Tilpasning av innleggssåler

 

Feil fotstilling kan gi økt belastningen på muskler og ledd og dermed økt skaderisk. Opp mot 80 % har en eller annen form for feilstilling i foten. Plantarfascit, helsporre, helseneproblem, beinhinneinflammasjon og hallux valgus er vanlige diagnoser som er lokalisert til underben og fot.

Vi tilpasser Superfeet innleggssåle til hvert enekelt individ.

Sålene gir en bedre kontakt med underlaget, stabiliserer føttene, omfordeler vekt og korrigerer holdningen.

Vi undersøker dine føtter, gir øvelser for å styrke opp fotstabiliteten og tilpasser med såler om nødvendig

Tel: 413 98 433

Email: joanna@horten-nap.no
 

Kontakt
Socialize With Us:

Sollidstrandsveien 12.

3187 Horten