Behandlingen

 

 

Kink i ryggen, nakkesmerter, skuldersmerter og ischias er de vanligste plagene pasientene søker hjelp for. Men vi behandler alle problem som kommer i fra muskel- og ledd som bla. spenningshodeverk, prolaps, senebetennelser, strekkninger og idrtettskader mm.

 

Vi gjør en grundlig undersøkelse av muskler, ledd og nervsystem for å finne årsakene til problemene og kunne stille en diagnose.

Deretter behandler vi dette gjennom justering av stive ledd ( manipulation / mobilisering ), triggerpunktsbehandling med pressur eller akupunkturnålar, masasje, stretching och / eller andra veletablerte behandlingsteknikker.

Vi gir alltid rådgivning angående ergonomi og trening for å forhindre at problemene kommer tilbake.

 

Vi legger stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker. Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Ved å kombinere disse ulike behandlingstekninkkene vil en behandling hos oss redusere muskelsmerter og dårlig bevegelse.

 

Behandling av idrettskader og forbygging innenfor idrettsmiljøer er også noe vi brenner for. Flere idrettsforeninger, klubber og lag er tilknyttet eller benytter naprapater til behandling og forbyggende tiltak, med godt resultat.

 

 

Treningsveiledning

Vi skreddersyr ett individuelt tilpasset treningsprogram etter pasientens behov for å forebygge og rehabilitere problem og skader.

Målet er å skape god balanse mellom styrke og bevegelse.

 

For oppnå et langvarig resultat er vi nøye med å motivere pasienten til selv å være delaktig å forandre på årsaken til problemet, og behandlingen følges derfor opp med individuelle treningsprogram.

Tel: 413 98 433

Email: joanna@horten-nap.no
 

Kontakt
Socialize With Us:

Sollidstrandsveien 12.

3187 Horten